Fashion

My birthday outfit !!!

Bună seara oameni dragi !!! Săptămîna asta a fost una dintre cele mai ploioase din această perioadă,și eu ca prin magie în unicile trei ore fară precipitații și cu puțin soare am reușit să fac o ședintă foto cu ținuta care am purtat-o de ziua mea !!!

Poate deja știți că fusta plisse e din nou în modă ,iar cînd am găsit la reduceri această fustă midi in culoarea roz pudră a fost dragoste la prima vedere. Îmi place pentru că accentuează feminitatea ,e atît de gingașă și în plus combinată cu aceasta bluziță de dantelă îmi dă un aer retro chic !!!

Dar atenție acest model de fustă în cazul în care mama natură va înzestrat cu forme mai voluptoase…evitați-l , că tinde să ne arate formele mai mari decît sunt în realitate , dar totuși dacă ca și mine îndrăgiți una și o vreți cu orice preț ,purtați-o cu papuci fini și înalți și cu o bluză ce vă pune în evidență talia . 😉

                                                                   

Vreau să mai multumesc tuturor pentru felicitări,mi-ati făcut ziua chiar specială și plină de energie pozitivă , totuși nu îmi vine să cred că anii ăștia trec așa de repede ,parcă mai ieri avem 18 iar acum 2..2  🙂 🙂 🙂

Cercei au fost făcuți de mine special pentru acest outfit,sunt foarte multumită de rezultat !!! Iar dacă vă grăbiți  găsiți această fustă la Stradivarius cu numai 10 euro !!! Vă cuprind și vă mulțumesc că ne citiți blogul ,iar în următoarea postare va arăt cadoul primit de ziua mea 😉  !!!

Wearing :

Zara ; blouse

Stradivarius ;skirt

Vero Moda ; coat

Bata ; shoes

Vintage bag .